ZZP Culemborg – afscheid en toekomst

ZZP CulemborgGisteravond was een bijzondere avond. Het was de ALV van ZZP Culemborg. De vereniging waarvoor ik de communicatie verzorg en het secretariaat beman. Tijdens de ALV is druk gepraat over de toekomst van de vereniging. Er is besloten e.e.a. te veranderen om de (toekomstige) leden meer van dienst te kunnen zijn. Een goede werkvorm is gebruikt om de wensen en ideeën in kaart te brengen. Het samen denken over de toekomst was een mooi proces. Gisteravond was een bijzondere avond. Het was namelijk ook de laatste avond dat ik als bestuurslid aanwezig was. Vanaf vandaag ben ik lid. Ik heb eerder dit jaar met pijn in mijn hart besloten dat het tijd was om mij op andere dingen te focussen, zoals de toekomst van Trema. Dat wil niet zeggen dat ik ZZPC in de steek laat. Ik zal me blijven inzetten, zij het niet meer structureel.

Ik heb genoten, veel geleerd, heel veel mensen leren kennen (ZZP’ers, mensen van de gemeente en andere verenigingen etc.) en heb mijn vak al die tijd nuttig kunnen inzetten. Nu is het tijd voor wat anders. Met de goede ideeën van gisteravond kan ik met een gerust hart afscheid nemen.

ZZP Culemborg, bedankt voor het enthousiasme, het doorzettingsvermogen en het samenwerken van de afgelopen drie jaren. Tot maandag bij de rondleiding bij het Centraal Boekhuis,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *