Happy Sisters en de slappe lach

Ken je dat nog van vroeger? Hoefde je vriend(innet)je maar aan te kijken of het gebeurde… Je kreeg de slappe lach.
Nou, Annemieke en ik hebben dat nog regelmatig. Zelfs een keer zo erg dat het anderhalf uur duurde. Met buikpijn van het lachen, opgezwollen ogen van de tranen, zakdoeken vol gesnoten en een lichaamstemperatuur van heb ik jou daar. Héérlijk!

Samenwerken
Je weet misschien al dat wij graag samenwerken. Zo hebben wij webinars gegeven, workshops ontwikkeld, lesgegeven en sparren we regelmatig. Vorige maand nog hebben we samen met Italiaanse collega’s in Milaan (ja, net op tijd weg) een happinessdag georganiseerd. Een logisch vervolg op eerdere presentaties en workshops die wij binnen de internationale community van facilitators van de LEGO® SERIOUS PLAY® hebben gegeven.

Happy Sisters
Veel mensen vinden dat wij op elkaar lijken. Veel mensen denken dat wij zussen zijn. We zijn vaak vrolijk en verspreiden happiness. Als snel stonden we bekend als de “Happy Sisters”. En met die term, of een afgeleide ervan, gaan we verder. Achter de schermen zijn we bezig om het aanbod van “Happy Sisters” vorm te geven. De eerste ideeën worden al uitgewerkt. Zoals vandaag, online.

Online meeten en een video
Voor ons is 1,5 meter afstand houden geen probleem – we wonen 160 km bij elkaar vandaan – dus we zijn al gewend om online te meeten. En wat nou zo leuk is, we hebben een korte opname gemaakt van onze online meeting van vandaag. Dan krijg je een beeld hoe dat er bij ons aan toe gaat. Mogelijk heb je al een vermoeden… Iets met lachen en buikpijn ;-)

Happy greetz,
Daniëlle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *