KLANTEN

Wat zeggen klanten en samenwerkingspartners over Trema?

Suzanne van Hattem – Digital Communication Officer – FrieslandCampina

Vorig jaar kwam Daniëlle als geroepen om mij te helpen met analyse- en advieswerk voor melkweb, de website voor de leden-melkveehouders van FrieslandCampina. Van concrete verbetervoorstellen (quick wins en langere termijn) tot overall advies, ze draait er haar hand niet voor om! Daarnaast biedt ze graag een luisterend oor en denkt ze proactief mee. Mocht je een complexe klus hebben die in kaart gebracht of beter geanalyseerd moet worden, dan ben je bij Daniëlle aan het juiste adres.

Jos van Otterloo – Scrum Master – Nederlandse Spoorwegen (via Whitehorses)

Communicatieadviseur IT-project OV-Chipkaart Nederlandse Spoorwegen – Trema
Ik heb Daniëlle leren kennen als iemand die altijd oog heeft voor de mensen. In een stressvolle omgeving blijft zij altijd naar de menselijke kant kijken. Vanuit haar focus op communicatie heeft zij bijgedragen aan het neerzetten van een goed Scrum proces. Binnen dit proces is zij een luisterend oor en helpt ze iedereen een bijdrage te laten leveren. Voor mij gaat Agile vooral om het menselijke aspect om tot goede samenwerking te komen. Daniëlle kan in iedere werksituatie helpen om dit te bereiken

Bert-Jan Reekers – Operational Project Manager – Nederlandse Spoorwegen (via LeasePlan)

Communicatieadviseur IT-project OV-Chipkaart Nederlandse Spoorwegen – Trema
Ik heb Daniëlle leren kennen als een gedreven hands-on teamspeler die staat voor haar mening. Als communicatiedeskundige leverde Daniëlle professionele en pakkende (op externe communicatie gerichte) uitingen voor ons project, maar zeker ook een duidelijke persoonlijke bijdrage aan de interne communicatie en ontwikkeling van onze scrum teams.

Ferry Gerritsen – Oprichter en eigenaar Share It!
Communicatieadviseur en sparringpartner Share It! – Trema

Daniëlle heeft ons enorm geholpen door een analyse van ons materiaal te maken. Haar frisse en precieze blik zijn een waardevolle aanvulling geweest en hebben gezorgd voor een grote verbeterslag in ons materiaal.

www.shareit.nl

Berber Vollema – Regisseur Reisinformatie Nederlandse Spoorwegen
Instructiemanager (nieuwe) media Nederlandse Spoorwegen Reisinformatie – Trema

“Daniëlle is prettig om mee te werken en dat wordt bevestigd door iedereen die ze heeft opgeleid!”

CoachSander Vrugt van Keulen – eigenaar CT2 creative thinking coaching training
Communicatieadviseur CT2 – Trema
Communicatieadviseur en klankbord ‘zoekENvergelijk.nu’ CT2 – Trema

“Op mijn vraag om naar mijn online communicatie te kijken heeft Daniëlle antwoord gegeven in een gedegen en duidelijk onderzoek. Ze spoorde niet alleen de discrepanties op tussen de diverse websites e.d., maar gaf ook duidelijk aan welke goede lijnen en verbanden versterkt konden worden. En dan ook nog hoe en met welke insteek! ‘k Heb zeer geboeid en geïnteresseerd met haar gesproken en gediscussieerd. Bovendien gaf ze mij nog een een zeer verrassend en ontzettend goed advies om al mijn bezigheden, activiteiten, projecten en acties samen weer te geven… ‘k Ga nog niet verklappen wat het was, maar binnenkort is dit zeker te zien op een prachtige website pagina!* Dank je Daniëlle voor je inzicht, je persoonlijke touch en gewoon wie je bent; ik zie er naar uit om nog een keer met je te sparren en kennis op te doen. Tot slot: twijfel je over je communicatie of snap je niet waarom je boodschap niet (zo goed) overkomt? Vraag Daniëlle Zuiderwijk om advies; een investering die je dubbel en dwars terug verdient!”

www.coachsanderdoet.nl
www.zoekenvergelijk.nu

Henry Groeneveld – eigenaar Atthis Performance Management
Secretaris & communicatiemanager ZZP Culemborg

“Daniëlle is een creatieve zelfstarter die graag positief kritisch communicatieprocessen verbetert. Sparren en constructieve feedback geven hoort daar bij. Bij de opstart van ZZP Culemborg heb ik haar leren kennen als een betrouwbare secretaris en communicatie expert die heeft gezorgd voor goede interne en externe publiciteit.”

Heleen Poppe – Communicatiemedewerker Stichting Woningbeheer Betuwe
Communicatiemanager Zorgcentra De Betuwe

“Daniëlle is prettig in de omgang, rustig, duidelijk en kritisch. Ze heeft goed overzicht, maakt goede afspraken, komt deze ook na en ze schrijft lekker vlot. De samenwerking liep altijd goed.”

Jaap Veen – directeur Stimio Consultants Drukwerk & Design (huidig: HSGB)
Communicatieadviseur Stimio
Communicatieadviseur Stimio Consultants Drukwerk & Design – Trema

“Daniëlle was een heel plezierige collega en een vakvrouw. Ik kan Daniëlle van harte aanbevelen indien u communicatie in de meest brede zin van het woord nodig heeft.”