AGENDA

Trema verzorgt sessies om onderwerpen op het werk bespreekbaar te maken, om een gedeelde visie te krijgen en voor persoonlijke ontwikkeling. In-company en open inschrijving.

LEGO® SERIOUS PLAY® – in-company

Vertrouw op je handen met LEGO® SERIOUS PLAY®

Ervaar zelf de kracht van LEGO® SERIOUS PLAY®. Werk met je team(s), projectgroep, klant aan een gezamelijk vraagstuk. Visie, verandering, scenario’s, samenwerking. 100% deelname. Verwacht hard werken, plezier, creativiteit, vertrouwen, inspiratie. Laat je verrassen door deze methodiek en de resultaten van de sessie!

Op aanvraag

Op aanvraag
Heb je een vraagstuk waarmee je aan de slag wilt? Waarvoor je de input van meerdere mensen nodig hebt? En sta je open om dat op een andere manier dan gebruikelijk te doen? Neem contact op voor het doornemen van de mogelijkheden.

 

Programma De Overgang en Werk – 10 april 2024

Op woensdag 10 april organiseer ik samen met Annemieke Mintjes een bijeenkomst van een dag waarbij we stilstaan bij de invloed van de overgang op het werk. Wat is de overgang? Wat doet de overgang (met) jou? Welke tips kun je delen? Wat kan de organisatie doen?

Het programma

Er is volop tijd en aandacht voor het delen van ervaringen. Daarnaast hebben we een gastspreker, overgangsconsulente Stef Boes. Zij zal in de middag uitgebreid vertellen over de menopauze en werk. Aansluitend hebben we een keuzemenu waarbij we individuele en groepssessies aanbieden met aandacht voor hoofd en lijf. We sluiten af met acties en tips.
Dat alles op een bijzondere plek in Rotsterhaule (Fr), in een prachtige omgeving, zodat je ook heerlijk buiten kunt vertoeven.

Voor eten en drinken wordt gezorgd. Er is een heerlijke lunch. En we sluiten de dag af met een hapje en een drankje om te reflecteren op de dag. Een dag vol ontspanning, dat komt daar ook bij. Een dag voor jezelf. Een dag voor de overgang. Kom ook!

Datum: woensdag 10 april

Het programma:

09.00    Inloop
09.15    Opening en kennismaking
10.00    Ervaringen delen met behulp van LEGO® SERIOUS PLAY®
12.00    Heerlijke (en gezonde) lunch
12.45    Overgangsconsulent Stef Boes van Nieuw Getij deelt kennis en tips
14.15    Koffiepauze
15.30 en 15.30  Keuzemenu, maak een keuze uit:

  • Consult van Stef Boes
  • Ontspanningssessie met Daniëlle
  • Wandelen met opdracht
  • Behandeling van Jort*
  • Werken met Liefde met Annemieke
  • Tijd voor jezelf om alles op een rij te zetten

16.30    Afsluiting met persoonlijke actiepunten
17:15   Napraten met hapje en drankje
18.00    Klaar!

Keuzemenu: Het rooster met bijbehorend aantal deelnemers voor het keuzemenu is in de maak. Heb je al een voorkeur, kan je dat al wel aangeven als je je aanmeldt. Het keuzeonderdeel met een sterretje is een individuele sessie waarvoor de behandelaar een extra bedrag vraagt. Je kunt bij aanmelding aangeven of je hier gebruik van wilt maken.

Locatie: De Kiemschuur in Rotsterhaule (vlakbij Heerenveen). Volop parkeergelegenheid. Kom je met het openbaar vervoer? Dan stemmen we samen af wat handig is.

Kosten: je betaalt € 275 voor de hele dag inclusief een lekkere lunch en een hapje bij de afsluiting. Dit bedrag is exclusief btw.

Aanmelden: Stuur een mail

 

Bouw aan jezelf

LSP eendje

Er is er maar eentje zoals jij. Met die eigenschappen die jou zo uniek maken. Soms komen ze niet helemaal uit de verf of loop je even vast. Geen probleem! Daar kunnen we wat aan doen.
Geef aan waar ik jou als coach bij kan helpen. Ik maak gebruik van mijn kennis en kunde op het gebied van NLP en Hypnotherapie. En wie weet bouw je zelfs wel met LEGO®!

Bel of stuur mij een mail. Dan maken we een afspraak voor een intake.

Versterk je scrumteam, evalueer!

retro materiaal

Goed samenwerken is effectief samenwerken. Goed evalueren draagt daaraan bij. Haal meer potentieel uit je team. Breid je toolbox uit met vele creatieve, leerzame en effectieve werkvormen om te evalueren. Volg de workshop ‘Versterk je scrumteam, evalueer!’.
Op aanvraag

Op aanvraag
Wil je deze workshop binnen je bedrijf of netwerk aanbieden? Laat het weten via contact. De standaard workshop duurt een dagdeel en is geschikt voor een groep van 4-8 personen. Meer mensen? Hele dag? Ook dat is mogelijk. Zet je wensen in de mail voor een op maat gemaakt programma.